Palvelut


Öljyn­vaihdot ja pika­huollot odottaessa

Öljynvaihto on auton ylläpidon perustoimenpiteitä ja se tulisi tehdä autolle ajotyypistä riippuen noin vuoden välein (10 000 - 15 000km).

Moottoriöljy estää moottorin kulumista voitelemalla moottorin liikkuvia osia. Öljy myös puhdistaa moottoria sen käydessä, mutta ajan mittaan öljyn puhdistuskyky heikkenee.

Moottori-, vaihteisto- ja voiman­siirto­työt

Suoritamme ammattitaidolla vaativatkin moottori-, vaihteisto- ja voiman­siirto­työt.

Jarrutyöt

Jarrut ovat yksi auton merkittävimpiä yksittäisiä turvallisuustekijöitä. Jarruhuollossa voidaan vaihtaa vain jarrupalat tai -levyt, tai tarvittaessa molemmat.

Säännöllisesti vaihdetut jarrupalat säästävät jarruleyjä, jolloin levyjen elinikä pitenee.

Katsastus­palvelut

Katsastuspalvelussa tarkastamme autosi kunnona ja vastaamme siitä, että auto on hyväksyttävässä katsastuskunnossa. Kartoitamme ja halutessasi myös korjaamme ennakkoon mahdolliset hylkäämiseen tai ajokieltoon johtavat viat.

Olemme sinuun yhteydessä tarvittavista korjauksista ja annamme kustannusarvion, mikäli autostasi löytyy puutteita tai vikoja. Korjaukset voidaan yleensä suorittaa samalla kertaa, mutta niille voidaan tarvittaessa varata uusi aika. Käymme myös katsastamassa autosi puolestasi.

Katsastuspalvelu sisältää esitarkastuksen ja ehdotukset mahdollisten vikojen korjaamiseksi, pakokaasupäästömittaukset ja OBD-testin, katsastuksessa käytön sekä katsastusmaksun.

Korikorjaus­palvelut

Korjaamme kaikki pelti- ja kolarivauriot rautaisella ammattitaidolla. Olipa kyseessä pieni parkkipaikkakolhu, lommon oikaisu, puskurin paikkaus tai suurempi peltivaurio, voit huoletta luottaa osaamiseemme. Meiltä myös tuulilasien korjaukset ja vaihdot.

Yleiset korjaukset ja huollot

Vakuutus­yhtiöiden hyväksymä

Sähkötyöt

  • Korjaamme myös matkailuautot